Online piano cursus begeleiden met akkoorden

Met de online piano cursus begeleiden met akkoorden van Pianovid.com leer je om jezelf of anderen te begeleiden op de piano. Alles wat je nodig hebt is een piano of een keyboard en enige basiskennis van pianospelen. Kun je geen noten lezen? Ik leer het je spelenderwijs tijdens de pianolessen. Dit is je kans om een echte pianist te worden! Vraag nu de gratis proefles aan.

Pak jouw kans vandaag met de:

Herken je dit?

 • Ik weet niet wat ik kan doen met akkoordsymbolen
 • Ik weet niet wat ik moet spelen in een band of als ik zing
 • Ik zoek een professionele pianist die mij de fijne kneepjes van de praktijk leert
 • Ik wil een pianocursus die werkt!

“Dan is online pianoles van Pianovid.com echt iets voor jou!”

Inhoud online piano cursus begeleiden met akkoorden

 • 25 lessen met in totaal 125 instructiefilmpjes
 • meer dan 75 oefeningen in pop, blues, rock en ballad stijl
 • de 25 tofste popsongs aller tijden
 • akkoordenschema’s van elk liedje
 • EBOOK met alle tools en tricks die je nodig hebt in de praktijk

Online pianolessen van Pianovid.com volg je in je eigen tempo. Waar en wanneer je maar wilt. Cursisten van Pianovid.com én hun huisgenoten hebben drie jaar lang exclusieve toegang tot alle lessen. Je ontvangt wekelijks een nieuwe les met een persoonlijk woord van mij. Aan het einde van elke les kun jij een liedje spelen. Jouw vragen beantwoord ik binnen 24 uur, maar meestal eerder.

Wat kun je aan het einde van de cursus?

 • Akkoordenschema’s spelen in uiteenlopende muziekstijlen
 • Je favoriete popnummers spelen
 • Notenlezen
 • Improviseren
 • Een verpletterende indruk maken op familie, vrienden en collega’s

Jouw docent

Ik ben Bart Spruit, professioneel pianist en pianodocent. Tijdens en na mijn studie aan het conservatorium heb ik veel opgetreden voor onder andere radio en tv en in theaters. Via deze online cursus pianospelen deel ik mijn passie voor muziek graag met jou. Er is niets leukers dan samen muziek maken. Ga daarom snel aan de slag en voor je het weet speel jij met mij mee!

Online piano cursus begeleiden met akkoorden, Online cursus pianospelen, online pianoles

100% Tevredenheidgarantie:

De online piano cursus begeleiden met akkoorden van Pianovid.com kost € 150. Dat is inclusief alle materiaal en drie jaar lang toegang tot alle lessen voor jou en je huisgenoten. Voldoet de cursus toch niet aan je verwachtingen (maar dat kan bijna niet), dan krijg je tot 2 weken na aankoop het volledige cursusbedrag van mij terug.

Tell a friend

Heb ik je enthousiast gemaakt? Vertel je vrienden over de online piano cursus begeleiden met akkoorden van Pianovid.com. Like ons op Facebook en maak kans op een gratis online cursus pianospelen.